Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

Comfort Pants

“De lekkerste broek op de markt"

Onze Comfort Pants zitten super lekker en heeft ook nog eens een stijlvolle look. De Comfort Pants is een perfecte combinatie tussen stijl en comfortabel. De broek heeft 5% elastan en geeft de pants een super stretch.

De combinatie van viscose en polyester heeft de broek een stijlvolle look en meteen ook en super pasvorm.

De broek heeft bijna te veel namen, zoals Comfort Pants, Performance pants en nog veel meer. Maar al om al, is de pants een nette broek en heeft gewoon een super comfortabel gevoel. 

Meer dan 70.000 van onze klanten hebben nu al onze Comfort Pants. En deze Pants is gekomen om te blijven. Dus probeer nu de lekkerste broek op de markt, en je krijgt er zeker geen spijt van.

Sta helemaal klaar met de perfecte Comfort Pants.

View more
76% polyester

Met 76% polyester in de broek heeft de broek een houdbaarheid die te gek is.

20% viscose

De 20% viscose zorgt voor het comfortabele gevoel en de viscose zorgt er ook nog eens voor dat de warmte eruit kan komen. 

4% elastane

4% elastane is de garantie dat de comfort helemaal te gek is. En op deze manier hebben we bijna geen stijve suit pants meer nodig.

Op de dit moment zijn er heel veel Comort pants op de markt, en wij hebben natuurlijk de beste pants gevonden met top kwaliteit en prijs. Wij hebben misschien wel Nederlands grootste colllectie van Comfort Pants, en deze vind je ok nog eens in vele stijlvolle kleuren en looks. Wij hebben bijvoorbeeld, als bijna de enigste de pinstripe mark pants van Only And Sons.

Met de comfort pants heb je meteen de pefecte broek, die lekker zit en ook nog een stijlvol is. Dus een broek die je op je werk aan kant, tijdens het stappen en gewoon op de bank. En dit komt allemaal door het stretch materiaal.

En bij de comfort pants kan gewoon de maat nemen, die altijd hebt gebruik.

Met 5% elastan is deze pants gewoon super flexibel en heb je nog steeds een stijlvolle look.