Volgende verzending: Dagen - Uren - Min. en Sec.
Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 3.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

Les Deux

View more
En kledingsmerk dat snel groot werd

Hoewel Les Deux hun eerste collectie in 2011 op de markt kwam, maar het begon eigenlijk al in 2009. Het merk werd gelanceerd in de Deense hoofdstad door 2 jongens Virgil Nicholas en Andreas von der Heide, en het duurde hun twee jaar om hun idee een realiteit te maken.

Sindsdien is het heel snel gegaan en Les Deux is vandaag de dag  te vinden in meer dan 100 winkels in Dennemarken en ze zijn al goed bezig om de markt in het buitenland.

Vooral Zweden en Duitsland zijn zich bewust van het Deense merk, en vandaag zien we meer winkels in deze landen met Les Deux producten. 
 

Les Deux is overal - Hollywood?!

Het deense top merk is zelf gezien aan de oost kust van Amerika, Orlando Bloom is bijvoorbeeld gezien met een Les Deux trendy caps. Dus zelfs de super sterren van hollywoord kennen Les Deux! 

Les Deux top design heeft dus grote interesse voor iedereen! 
 

Les Deux en merk dat een goud hart heeft! 

Hoewel Les Deux nog een vrij nieuwe is , en nog niet groot vermogen heeft, willen ze toch iets goeds doen!  

 Les Deux kan helpen om een verschil te maken - en niet alleen op de modewereld. Daarom heeft Les Deux een project in Zambia gestart, waar ze een school bouwen en ervoor te zorgen dat de mensen daar betere toekomst krijgen! .

Dus elke keer als je een product koopt van Les Deux gaan een deel daar van het project in Zambia, zodat je direct kan helpen om een verschil te maken voor kinderen in Zambia . Het geld gaat onder andere naar schoolspullen, schoon t-shirts en malaria vaccin voor jonge kinderen. 
 

Deense kwaliteit die je kan vertrouwen.

Deense kwaliteit is iets dat wij graag willen hebben! 

Deense kwaliteit is namelijk te vertrouwen en het is natuurlijk ook het geval als we praten over Les Deux. Hier krijg je kledingstukken van een heerlijke en hoge kwaliteit en diee geproduceerd zijn van de beste materialen. Omdat het beste alleen goed genoeg is voor je. 

Kleding van Les Deux is in top kwaliteit tot in de puntjes! Dus hier krijg je een product dat je altijd kan vertouwen! Dus nooit meer zorgen over slechte kwaliteit.
 

Les Deux maakt je stijl af. 

Les Deux heeft meer dan alleen kleding ze hebben bijvoorbeeld ook, klassieske en elegante heren horloges, die je stijl compleet maakt. Og

Als je meer nodig hebt om je stijl de "finishing touch" te geven, neem de een snel een kijkje bij onze  moderne accessories voor heren. Die er voor zorgen dat je stijl tot in de puntjes gestijld is ! 

Met kleding en accessoires van Les Deux krijg je niet alleen een gelukte en stijlvolle stijl - maar ook de stijl van het hoogste niveau. 
 

2trendy en Lex Deux

Bij 2trendy hebben we een duidelijke visie. Wij willen je favoriete online winkel voor de exclusieve en trendy herenmode zijn. En wij doen dit met de laagste prijzen en met onze top klanteservice.

Dus als je een kijkje neemt op onze online winkel en hier vind je bijvoorbeeld het top merk Les Deux, zorgen wij er voor dat dit zo snel mogelijk bij je op de stoep ligt! Zodat je zo snel mogelijk je nieuwe kleding kan proberen, en aan de wereld kan laten tonen.

Met Les Deux kunt je er zeker van zijn dat je de look krijgt van een echte man! 

Dus waar wacht je nog op !? Neem snel een kijkje en vind precies wat je nodig in onze grote assortiment van Les Deux! Altijd snelle en GRATIS bezorging.