Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 3.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

MJM

Mutsen en handschoenen van MJM is voor mensen die een elegance en mannelijkheid willen creëren in hun stijl en eruit willen zien  als een echte man.

MJM maakt accessoires voor mannen in de vorm van handschoenen en hoeden in de absolute hoogste kwaliteit. 

 Als je op zoek bent naar een stijlvolle hoed of een paar nieuwe handschoenen, dan zit bij MJM helemaal goed!
Een merk met een goed verhaal - en ervaring  MJM begon terug in 1829 in Kopenhagen in  de handel van textiel en was hoeden groothandel al in 1903. Hier hebben we het over een merk dat bijna 200 jaar geschiedenis heeft. En maakt al meer dan 100 jaar stijlvolle hoeden!

Met andere woorden, MJM een merk dat  inderdaad een lange geschiedenis heeft en natuurlijk ook een behoorlijke hoeveelheid ervaring.

MJM is erin slaagt om echte vintage en moderne design samen in één te zetten. - En dit heeft je deze stijlvolle look!  MJM Hoeden en schoenen in top kwaliteit!  Een van de grootste voordelen van de producten van MJM is dat hun producten - behalve dat in top design is - ook nog eens veilig en hoge kwaliteit heeft-.

MJM is erin geslaagt om hoeden en handschoenen in absolute top kwaliteit te maken.Hier word tijd besteed aan elk detail en elk product is geproduceerd met grote kwaliteit en duurzaamheid.

Op zoek naar een nieuwe hoed of een paar handschoenen die vele jaren gebruik kan worden, en niet slijten - dan zijn de producten MJM voor jou! .

Mutsen en handschoenen van MJM, kun je makkelijk gebruiken op je nette laarzen, lange jassen en  klassieke jeans Zie er elegant en manenlijk uit met de producten van MJM. Als je er als een echte man wil uit zien, dan heeft je zeker een hoed en een paar stijlvolle handschoenen nodig! En wie wilt dat nou niet ! 

Hoeden en handschoenen geeft u niet alleen een complete look, maar ook een look die elegantie en mannelijkheid uit straalt. Met een stijlvolle look - als een echte gentlemen - je zult snel complimenten en geïnteresseerde blikken van anderen  ontvangen! 

MJM zijn experts in het maken van exclusieve producten, die niet alleen je de juiste look geeft, maar ook een stijl die anderen zullen zien. Met MJM bent je gegarandeerd exclusiviteit, die al snel een rol geeft je als een modieuze en klassieke guy.