Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 50 80 20 12

Northern Legacy

Als je opzoekt bent naar de meest trendy accessoires voor heren? Dan ben je hier bij Northern Legacy bij het juiste adres. Dit topmerk heeft namelijk vele accessoires en ringe. Hier vindje precies wat je nodig hebt om jouw stijl, een nog betere look te geven. Wij geven jou de beste prijzen op dit topmerk, zodat jij snel en makkelijk je look een update kan geven.
View more
Ure, ringe og accessories i særklasse Northern Legacy is een Deens merk die snap waar het overgaat zodra we het hebben over accessoires en hun ringen zijn daarbij helemaal top, zowel het design als de kwaliteit. Dus wil je graag je trendy look iets extra geven, om die unieke look te krijgen. Dan hebben je zeker iets nodig van topmerk Northern Legacy, want hun zorgen voor het laatste effect op je look. Met een ring en horloge kan je makkelijk en snel dat extra vinden, waar je nu naar op zoek bent.
Een spannend nieuw Deens merk met de juiste gedachten.

Northern Legacy is nieuw Deens merk die begon aan het einde van het jaar 2015. Sindsdien is het hard gegaan voor merk en heeft maar één wens het maken van de juiste herren accessories, waar zowel design en kwaliteit top moeten zijn. Zowel hun horloges, ringen, en nog veel meer jou een extra look in het dagelijkse leven. Je namelijk makkelijk iets van Northern Legacy dragen bij een spijkerbroek en toffe shirt, maar ook op een net overhemd en een nette broek. Maar deze keuzen is natuurlijk aan jou!  


Accessories voor nop!

En wanneer je druk opzoek gaat naar een nieuwe accessoire wil je natuurlijk zeker zijn dat de kwaliteit en design top zijn, maar natuurlijk ook voor de laagste prijs! En hier is Northern Legacy echter heel erg goed in, want je krijgt zowel een goedkope prijs, als top kwaliteit! Dus wij van 2trendy zijn trots op dat wij dit topmerk op ons winkel hebben en wij willen hier niet meer zeggen dan neem eens een kijkje naar dit top merk!.