Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

Saddler

saddler aw 21

Saddler is een van de meest bekende fabrikanten van lederen producten in Scandinavië - en ze blijven onverschrokken traditie van 1986. Met Saddler krijg je een geweldig design en niet in het minst een zeer goede kwaliteit. Saddler is een toonaangevende fabrikant in lederwaren sinds de jaren '80. Op deze pagina kun je onze selectie van lederwaren van het Zweedse merk vinden.
Stijlvol en de hoogste kwaliteit! Saddler begonnen hun collectie van moderne lederen terug in 1986, zo is de liefde voor mode hoog blijft. Evenzo is ook de reden waarom een van de toonaangevende fabrikanten van lederwaren en moderne accessoires in Scandinavië van Saddler blijft.

Een van de eigenschapen van Saddler is niet alleen geweldig design, maar ook duurzaamheid. Het is belangrijk voor de Zweedse modegigant dat de arbeidsomstandigheden en materialen ook voldoen aan de eisen die wij hier in Scandinavië hebben. Je krijgt niet alleen een mooi en moderne product, maar ook een product dat wordt gemaakt door een bedrijf dat hier alles van weet.

Bij 2trendy zijn we altijd op zoek naar hedendaagse kledingmerken die erin slagen om mode-kleding en accessoires van hoge kwaliteit te leveren. Saddler is ongetwijfeld een van de merken die in de categorie valt - en we zijn er trots op een grote collectie aan heerlijke lederwaren zoals riemen, heren portemonnees en tassen van het Zweedse merk aan te bieden.