Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 50 80 20 12

Selected Homme

Selected HOMME is klassiek en stijlvolle mode van de Deense kledinggigant Bestseller. Selected hebben een grote selectie van mode kleding, en is altijd een garantie voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.  

Het is Deense kwaliteit en Deens design - en het is kleding die overa bij past. De kleding biedt een elegante, clean en klassieke uitstraling. Selected is een merk dat kleding maakt voor een betaalbare prijs.  

View more
Pagina 1 of 3
Herenkleding met een Deense stijl

Hier bij 2trendy hebben we een top collectie van kleding van het populaire Deense merk, en we krijgen constant nieuws van hun altijd top collecties en nieuwe stijle, zodat je altijd een goede match kan vinden. Hier vindt je stijlvolle kleding die een echt verschil maken op je uiterlijk en je stijl!

Aangezien Selected bekend staat om kleding met een hoge kwaliteit , en indien het ontwerp is altijd moderne en altijd perfect. Ze hebben dus al hun kleren een heerlijke en mannelijke look dat ervoor zorg dat je een gentleman lijkt met een gevoel voor stijl.

Selected is onderdeel van de grote familiebedrijf modeconcern Bestseller, die vandaag de dag meer dan 41.000 werknemers heeft en 5.300 winkels in 43 landen. Selected is momenteel beschikbaar in 25 landen, maar wordt voortdurend uitgebreid - en we zijn blij om het succes hier te volgen bij 2trendy.
 

Det startede tilbage i 1997

In 1997 toen Selected het merk hun eerste mannencollectie presenteerde. In eerste instantie werdt,de kleding verkocht in Jack & Jones winkels. dat zoals Selected eigendom is van Bestseller. het Deense erk was snel succesvol en Selected concept stores werden gecreëerd als gevolg van dit succes.

Wereldwijd zijn er ongeveer 20 concept stores van Selected en dit  is een symbool van de trendy Deense mode van echt Deense kwaliteit. Er zijn plannen om het aantal winkels uit te breiden in de komende jaren, als gevolg van een grote aanvraag - en dit is zonder twijfel iets wat we gaan tegenkomen in de komende jaren.

De elegante en pure uitstraling, die wordt gekenmerkt bij Selecteds collecties die nu  overal te vinden zijn.
 

Selected Homme – Mode kleding voor heren

Selected heeft groot succes met het verkopen van herenkleding, en hier komt ook het grootste inkomen vandaan. 

Selected Homme bevat alles wat je nodig hebt, en dit kan je als moderne en trendy man makkelijk zien. Selected heeft bijvoorbeeld: elegante & stijlvolle schoenen en laarzen, die je deze stijlvolle look geeft. 
 

Een goed assortiment voor een betaalbare prijs

Selected Homme is mode, die wordt gekenmerkt aan zijn creativiteit, houding en modieuze look. Het is ook een teken van, dat je als kopen meer voor je geld krijgt.  In vergelijking met veel van de Deense concurrenten, is Selected  aan de aanzienlijk lagere prijs, zonder dat de kwaliteit minder is, of zelf beter!

Selected worden gekenmerkt door hun grote en gevarieerde assortiment, die altijd een elegante en stijlvolle look heeft. Ze bieden alles van menswear aan ,van de elegante tailoring collectie of meer decasual  trendy jeans, t-shirts en accessories.
 

Selected prijzen 

Ondanks Selected een merk is dat laat mensen denken van de kwaliteit van het Deens en Deens design -  om niet elegantie en stijlvolle look te noemen - het is nog steeds een modemerk dat erin slaagt om de prijs laag en betaalbaar te houden.

Selected begrijpen het feit dat hun klanten een goede prijzen en tegelijkertijd een hoge kwaliteit willen hebben. We weten natuurlijk dat het geen gemakkelijke taak is; maar het is toch een taak die Selected erin slaagt om opnieuw en opnieuw op te lossen.

De prijzen van Selecteds producten zijn namelijk altijd op een level, waar het nog steeds voor je betaal is - en de kwaliteit waar je echt het gevoel heeft dat je veel voor je geld krijgt.

In het kort, krijgt je dus twee dingen die je echt wilt een hoge kwaliteit en lage prijzen (en een mannelijke ontwerp natuurlijk). Het betekent uiteindelijk dat je met vetrouwen kunt winkelen bij 2trendy.nl en hier Selected kleding kan kopen,