Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

Solid

solid aw 21

Solid is een Deense mode succes. In 2000 sloeg het bedrijf door, en het werd al snel duidelijk dat Solid lijden aan ernstige groeipijn. Solid is vandaag de dag in grootste deel van Europa te vinden, en heeft 60 wnkels in het Noorden. Solid mode succes, op basis van een groot assortiment van producten en prijs bewust te zijn.

View more
Pagina 1 of 2
Het verhaal begint in Kolding 

Solid doelen zijn de jongeren van 18-30 jaar die zich niet kapot willen betalen. Solid is vertegenwoordigd in het grootste deel van Europa, maar heeft nog steeds z'n grootste succes in de Scandinavische landen. In Scandinavië heeft Solid 60 winkels verspreid in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.
 

Een grote collectie

Solid stuurt meerdere malen per jaar een nieuwe collectie herenmode in de straat. De collecties zijn groot en biedt voor iedereen wel iets. Solids assortiment heeft alles van t-shirts, shirts, jeans, broeken, vesten, truien,sweats, ondergoed, accessoires en nog veel meer. .

Een van de gemeenschappelijke noemers voor Solids producten is hun recreatie. Er is een grote diversiteit aan kleding, variërend in alle kleuren en fantasie motieven en patronen. Solid vind precies wat u zoekt.

Solid is de Deense mode merk voor een goede prijs. Hier bij 2trendy we zijn blij om aanbiedingen van Solids producten te presenteren.