Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

WoodBird

woodbird aw 21
zoek je een mode merk die zowel trendy en uit het noorden komt? dan zit je bij WoodBird helemaal goed. Wood bird heeft namelijk de lekkerste kleding voor de stijlevolle heren. De kleding kan je natuurlijk snel vinden hier op 2trendy.nl.
View more
De lekkeste stijl uit Denemarken  Wood Bird is een deens merk, dat begon in 2010 met een unieke kleding design uit het hoge noorden. Dus als je op zoek bent naar iets nieuws en stijlvol dan zit je hier goed. e

De Deens wood bird heeft een tijdloos design en pas heel zeker bij jou oufit! 

Wood bird heeft zowel  toffe caps, broeken stijlvolle t-shirts. Met de hulp van dit deense top merk, krijg jij de perfecten look.  Altijd de laagste prijzen en snelle bezorging  Zoals wij het graag willen hebben, trendy kleding voor de laagste prijzen en zo snel mogelijk bij jou aan de deur. 
Wij vinden makkelijk de lekkerste kleding voor jou op de Vi mener, at det skal være overkommeligt for dig at få op nederlands snelste kleding en zorgen ervoor dat de prijzen altijd zo laag mogelijk zijn, zodat onze top klaten altijd het meeste voor hun geld krijgen.