Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 50 80 20 12

Accessoires

Accessoires zijn het speciale kruid dat je toevoegt aan je moderne outfit en waarmee je je kunt onderscheiden van de massa. Accessoires zorgen voor een persoonlijke en unieke look. Hieronder vind je een exclusieve selectie van de mooiste armbanden, kettingen, sleutelhangers, portemonnees en nog veel meer.
View more
Pagina 1 of 3

De exclusieve selectie

Bij 2trendy willen we je op de hoogte houden met een eigentijds assortiment van de meest interessante accessoires op de markt. We kunnen exclusieve accessoires aanbieden voor een prijs die je bank geen vragen laat stellen. We leveren accessoires van toonaangevende Deense modefabrikanten voor moderne mannen. Ontdek merken zoals Secrid, Saddler, Northern Legacy, en Flexfit voor een exclusieve selectie. Accessoires zijn een gemakkelijke en betaalbare manier om je eigen unieke stijl te creëren.

De Modespotters

Als modeproducent die voortdurend wordt bedreigd door de snelle en steeds veranderende stemming van de mode, moet je een proactieve aanpak hanteren. Daarom sturen producenten hun ontwerpers naar de modehoofdsteden van de wereld, waar ze over de schouders van hun professionele oudere broers en zussen kunnen meekijken. Ontwerpers zorgen ervoor dat ze zoveel mogelijk indrukken opdoen en openen het hele palet in een vertrouwde omgeving. Van daaruit creëren ze hun nieuwe reeks trendsettende accessoires.

Alle accessoires zijn gemaakt van zeer kwaliteitsbewuste materialen. Alleen goed verwerkt en grondig getest leer, kralen, metaal, enz. worden gebruikt. Dit garandeert gelukkige eigenaren een lange levensduur van het product.

Armbanden & Kettingen

Je pols kan er vaak kaal en saai uitzien zonder accessoire. In veel gevallen kunnen armbanden een modieus alternatief zijn voor een horloge. Vooral kralenarmbanden in verschillende kleuren worden steeds populairder.
De hals is een ander gebied dat vaak onderbenut wordt in modieuze outfits. Met een eenvoudige halsketting kun je je outfit nieuw leven inblazen en een unieke stijl creëren.

De nieuwe portemonnee

Sinds kort is er een nieuw alternatief voor de traditionele leren portemonnee: de kaarthouder. Deze is briljant in zijn compactheid en vermogen om al je kaarten georganiseerd te houden. Met de slimme schuiffunctie heb je gemakkelijk toegang tot precies die kaart die je nodig hebt. Natuurlijk kun je bij ons ook een volledig klassieke portemonnee krijgen, zodat je ook je contanten bij kunt houden.

Ringen

Vroeger waren sieraden en vooral ringen misschien voorbehouden aan vrouwen, maar daar is nu verandering in gekomen. Ringen voor mannen zijn populair geworden en hier bij 2trendy vind je ze in alle ontwerpen voor elke smaak. Of je nu een eenvoudige ring wilt, een met patronen of met stenen, wij hebben het allemaal.