Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00

Mis je het perfecte pak?

Bent u op zoek naar de formele look - eventueel voor een kerstlunch, zakelijke bijeenkomst of een feestelijke gelegenheid - dan bent u bij ons aan het juiste adres. U krijgt gegarandeerd een suite met topcomfort!

Alle onderstaande blazers en broeken bevatten spandex of elastaan, waardoor je uitzonderlijk veel stretch krijgt - en daarom hebben ze een plekje gekregen in onze Comfort Collectie.

Bekijk hier alle Comfort SuitsBen je op zoek naar een jeans die perfect zit? Met veel comfort en stretch?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze categorie Comfortjeans zit vol met comfortabele stretchjeans die absoluut geen concessies doen aan stijl. Of het materiaal nu spandex of elastaan ​​is, het zorgt voor voldoende stretch in deze broek. Dit elastische vermogen zorgt er ook voor dat Comfort Jeans altijd goed zit. Geen strakke en oncomfortabele jeans meer die niet de flexibiliteit bieden die je nodig hebt in het dagelijks leven.

Bekijk hier alle Comfortjeans


Heb je een broek nodig die je zowel voor werk als ontspanning kunt gebruiken?

Dan moet je zeker op zoek gaan naar onze Comfort Pants. Het is de meest comfortabele broek op de markt. Ze zijn ongelooflijk comfortabel en fijn om te dragen en hebben tegelijkertijd een nette en stijlvolle uitstraling. Comfortbroeken zijn de perfecte combinatie tussen stijl en comfort. De broek bevat maar liefst 4% elastaan, waardoor hij uitzonderlijk rekbaar is. Een combinatie van viscose en polyester geeft zowel de geweldige stijlvolle look als een super fijn en comfortabel draaggevoel.

Met Comfort Pants hoef je niet te kiezen tussen een joggingbroek en een stijlvolle broek. Je kunt met een gerust hart naar je werk, in de stad of gewoon op de bank ploffen met een Comfort Pants. Het uitgerekte materiaal zorgt voor een hoog draagcomfort bij alle gelegenheden.

Bekijk hier alle Comfort Pants