Trust Ecommerce Europe
Je winkelwagen is leeg.
Bestelling: € 0,00
Totaal: € 0,00
Thuisbezorgd 4.95€
Retourkosten zijn 3.95€
2-4 dagen levering
Klantenservice: +45 98 18 18 39

Gabba

gabba aw 21

Gabba is een mode-item met een ruwe look en een die een topkwaliteit heeft. Gabba zou met zekerheid bij je kledingstijl passen.
 

View more
Van oud tot nieuw! 

Het op bouwen van het mode succes Gabba begon in 1983. Na meer dan 20 jaar in de mode-industrie, zocht Gabba oprichters, Karen en Ole Madsen, eeen nieuwe uitdagingen. Karen en Ole voelde dat de Deense mode voor jonge,te veel stil stond. Er waren te veel goedkope en saai producten haar hun mening. Daarom creëren ze iets nieuws en anders. en Hierdoor ontstond Gabba.

 Gabba moest een modemerk met een persoonlijkheid zijn. Gabba heeft daarom de slogan - ". Personal clothes for personal people"

makkelijk design en een grote naam. 

Het verhaal van Gabba ging niet altijd over rozen. Na een explosieve en stabiele groei, raakte het bedrijf in een vorm crisis. In het midden van de jaren 1990 was het bedrijf in gevaar om te sluiten. Gabba wist echter om zichzelf te herover winnen en bleef door gaan. Vandaag is Gabba populairder dan ooit, en het bedrijf heeft een omzet van meer dan 50 miljoen per jaar.

De belangstelling voor Gabba is niet alleen aanwezig in Dennenmarken. Gabba ligt in de winkels in meerdere landen zoals:  Noorwegen, Zweden, Finland, België en Nederland. .